By Kilian Voulez-Vous Coucher Avec Moi

parfumska voda uniseks 50 ml

By Kilian Voulez-Vous Coucher Avec Moi parfumska voda uniseks 50 ml
By Kilian Voulez-Vous Coucher Avec Moi parfumska voda uniseks 50 ml
50 ml

Koda: KLL0848 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
By Kilian Voulez-Vous Coucher Avec Moi
50 ml

Opis parfuma By Kilian Voulez-Vous Coucher Avec Moi

Parfumska voda By Kilian Voulez-Vous Coucher Avec Moi vas bo s svojo čutno aromo ponesla v čaroben orientalski vrt poln cvetočih rož.

  • cvetlična dišava
  • orientalska dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za uporabo cel dan

Sestava

Sestava
bolgarska vrtnica, cedra, gardenija, sandalovina, tuberoza, vanilija, ylang ylang
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki By KilianLeta 2007 je bila ustanovljena blagovna znamka, ki nosi ime svojega ustanovitelja, ki je znani strokovnjak za parfume. Njegova blagovna znamka odseva osebnost in popolno združitev elegance in luksuza. Zanimiva filozofija, da je možno vsako stekleničko ponovno napolniti, ga je vodila do misli, da bo ponujal nekatere parfume v velikih embalažah z majhnimi lijaki in majhno stekleničko zraven. Ta pristop je prijazen do narave in pomeni manj odpadkov za naš planet.

Leta 2015 je blagovna znamka By Kilian ponujala v celoti 37 dišav iz petih različnih kolekcij. Kilian je imel ambicijo, da bo ustvarjal posebne parfume, na primer takšne, ki bi jih lahko ženske imele vedno pri sebi v obliki lepega nakita. Svoje dišave je namestil tudi v lepe stekleničke, ki jih lahko uporabite kot dodatek v interjerjih ali v predmete za gospodinjstvo, ki imajo lep dizajn in še lepši vonj.

Blagovna znamka By Kilian je vedno na poti do svoje edinstvenosti, še vedno zori in se nenehno razvija. Ena stvar pa se ne bo nikoli spremenila – parfumi, ki jih ponuja, utelešajo popolno prefinjenost in nadčasovni luksuz. Poskusite očarljive parfume By Kilian in se boste zaljubili!

Recenzija By Kilian Voulez-Vous Coucher Avec Moi

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!