Byredo Accessoriesusnjeni etui za parfum uniseks

Byredo Accessories usnjeni etui za parfum uniseks
Byredo Accessories usnjeni etui za parfum uniseks
12 ml
126,00

Koda: BYR0673 | 5 kos na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1

Dodano v košarico

Byredo Accessories usnjeni etui za parfum uniseks
| 1 kos | 126,00
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Byredo Accessories

Usnjen etui za parfum Byredo Accessories je praktičen in stilski dodatek za vsakega ljubitelja parfumov. Stekleničko z dišavo zaščiti pred poškodbami, zato jo imate lahko vedno pri sebi.

O blagovni znamki Byredo

Byredo je švedska blagovna znamka niche parfumov. Ustanovil jo je nekdanji košarkarski igralec in izobražen likovni umetnik Ben Gorham. Ta vsestransko talentiran moški je odkril svojo strast za dišave že med odraščanjem.

Lastno blagovno znamko niche parfumov pa je ustanovil šele leta 2006, ko je v svojih 31 letih začel sodelovati z vodilnimi svetovnimi parfumskimi mojstri, kot sta Olivia Giacobetti ali Jerome Epinette.

Parfumi Byredo so izjemni prav tako kot njihov ustvarjalec. Navdihnjeni so z njegovimi doživetji in spomini na otroštvo ter tudi z indijskimi predniki s strani njegove matere.

Parfumi Byredo se odlikujejo zlasti po svojih čistih in enostavnih kompozicijah, v katerih se lahko popolnoma čuti vsaka sestavina. Odkrijte dišave, ki so resnično unikatne, enkratne in hkrati privlačne. Poskusite nekaterega od posebnih niche parfumov Byredo!

Recenzija Byredo Accessories

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!