Byredo Bal D'Afrique

krema za roke uniseks 30 ml

Byredo Bal D'Afrique krema za roke uniseks 30 ml
Byredo Bal D'Afrique krema za roke uniseks 30 ml
Byredo Bal D'Afrique krema za roke uniseks 30 ml
krema za roke uniseks 30 ml
26,00

Koda: BYR0644 | 2 kos na zalogi
kos
DPD
sreda, 26. 9. 2018
Byredo Bal D'Afrique
krema za roke uniseks 30 ml | 26,00

Opis parfuma Byredo Bal D'Afrique

Prestižna krema za roke Byredo Bal D'Afrique neverjetno dopolnjuje dišavo iz iste kolekcije. Zaradi vsebnosti hranilnih snovi bodo vaše roke žametno mehke in navlažene.

Sestava

Bazne note
ciklama, jasmin, vijolica
Srčne note
cedra, črni jantar, mošus, vetiver
Zgornje note
bergamotka, buchu, limona, neroli

O blagovni znamki ByredoByredo je švedska blagovna znamka niche parfumov. Ustanovil jo je nekdanji košarkarski igralec in izobražen likovni umetnik Ben Gorham. Ta vsestransko talentiran moški je odkril svojo strast za dišave že med odraščanjem.

Lastno blagovno znamko niche parfumov pa je ustanovil šele leta 2006, ko je v svojih 31 letih začel sodelovati z vodilnimi svetovnimi parfumskimi mojstri, kot sta Olivia Giacobetti ali Jerome Epinette.

Parfumi Byredo so izjemni prav tako kot njihov ustvarjalec. Navdihnjeni so z njegovimi doživetji in spomini na otroštvo ter tudi z indijskimi predniki s strani njegove matere.

Parfumi Byredo se odlikujejo zlasti po svojih čistih in enostavnih kompozicijah, v katerih se lahko popolnoma čuti vsaka sestavina. Odkrijte dišave, ki so resnično unikatne, enkratne in hkrati privlačne. Poskusite nekaterega od posebnih niche parfumov Byredo!

Menu