Byredo Bal D'Afrique

puder za telo uniseks 7 g

Byredo Bal D'Afrique puder za telo uniseks 7 g
Byredo Bal D'Afrique puder za telo uniseks 7 g
puder za telo uniseks 7 g
45,00

Koda: BYR0777 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Izberite si v košarici svoje darilo za potovanja ob nakupu nad 40 €
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
sreda 28. 8. 2019
Byredo Bal D'Afrique
puder za telo uniseks 7 g | 45,00

Opis parfuma Byredo Bal D'Afrique

Puder za telo Byredo Bal D'Afrique spremeni vašo običajno nego telesa v vrhunsko doživetje. Puder za telo je fin in odišavljen z neverjetno dišavo parfuma iz iste kolekcije.

O blagovni znamki Byredo

Byredo je švedska blagovna znamka niche parfumov. Ustanovil jo je nekdanji košarkarski igralec in izobražen likovni umetnik Ben Gorham. Ta vsestransko talentiran moški je odkril svojo strast za dišave že med odraščanjem.

Lastno blagovno znamko niche parfumov pa je ustanovil šele leta 2006, ko je v svojih 31 letih začel sodelovati z vodilnimi svetovnimi parfumskimi mojstri, kot sta Olivia Giacobetti ali Jerome Epinette.

Parfumi Byredo so izjemni prav tako kot njihov ustvarjalec. Navdihnjeni so z njegovimi doživetji in spomini na otroštvo ter tudi z indijskimi predniki s strani njegove matere.

Parfumi Byredo se odlikujejo zlasti po svojih čistih in enostavnih kompozicijah, v katerih se lahko popolnoma čuti vsaka sestavina. Odkrijte dišave, ki so resnično unikatne, enkratne in hkrati privlačne. Poskusite nekaterega od posebnih niche parfumov Byredo!

Recenzija Byredo Bal D'Afrique

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!