ByredoBlanche parfumska voda za ženske

Byredo Blanche parfumska voda za ženske
Byredo Blanche parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
190,00

Koda: BYR0550 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Byredo Blanche
Sestava

Bela je barva nedolžnosti in skladnosti, pa tudi prefinjenosti in lepote. Parfumska voda Byredo Blanche časti svetlo plat vsake ženske. Ta zračna aura se odlično zlije z vašo naravno privlačnostjo in vam da osvežitev in pregled v vsaki situaciji.

  • sijoča cvetlična dišava
  • zelo čista in hkrati edinstvena aroma
  • idealna za dnevno uporabo v toplejših mesecih

Sestava dišave
V preprosti sestavi pride odlično do izraza vsaka od skrbno izbranih sestavin najvišje kakovosti. Dišavna sestava se začenja s čutnim prepletanjem vrtnice z iskrivostjo aldehidov in pikantnostjo rožnatega popra. Nato na vrsto pride cvetlična simfonija v obliki omamne potonike, nežne vijolice in čutnega cveta pomarančevca. Topli lesni toni z vznemirljivostjo mošusa in sandalovine dišavi dajejo intenzivnost in globino za dolge ure.

Zgodba dišave
Osnova ženske dišave Byredo Blanche iz leta 2009 je bela barva. Minimalistična steklenička skriva izjemno čisto aromo, ki odlično dopolni izbran eleganten stil svoje uporabnice.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
vrtnica, aldehidi, rožnati poper
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
potonika, vijolica, pomarančni cvet
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
sandalovina, lesne note, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, aldehidne

O blagovni znamki Byredo

Byredo je švedska blagovna znamka niche parfumov. Ustanovil jo je nekdanji košarkarski igralec in izobražen likovni umetnik Ben Gorham. Ta vsestransko talentiran moški je odkril svojo strast za dišave že med odraščanjem.

Lastno blagovno znamko niche parfumov pa je ustanovil šele leta 2006, ko je v svojih 31 letih začel sodelovati z vodilnimi svetovnimi parfumskimi mojstri, kot sta Olivia Giacobetti ali Jerome Epinette.

Parfumi Byredo so izjemni prav tako kot njihov ustvarjalec. Navdihnjeni so z njegovimi doživetji in spomini na otroštvo ter tudi z indijskimi predniki s strani njegove matere.

Parfumi Byredo se odlikujejo zlasti po svojih čistih in enostavnih kompozicijah, v katerih se lahko popolnoma čuti vsaka sestavina. Odkrijte dišave, ki so resnično unikatne, enkratne in hkrati privlačne. Poskusite nekaterega od posebnih niche parfumov Byredo!

Recenzija Byredo Blanche