Byredo Blanche

puder za telo uniseks 7 g

Byredo Blanche puder za telo uniseks 7 g
Byredo Blanche puder za telo uniseks 7 g
puder za telo uniseks 7 g

Koda: BYR0778 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Byredo Blanche
puder za telo uniseks 7 g

Opis parfuma Byredo Blanche

Puder za telo Byredo Blanche spremeni vašo običajno nego telesa v vrhunsko doživetje. Puder za telo je fin in odišavljen z neverjetno dišavo parfuma iz iste kolekcije.

O blagovni znamki Byredo

Byredo je švedska blagovna znamka niche parfumov. Ustanovil jo je nekdanji košarkarski igralec in izobražen likovni umetnik Ben Gorham. Ta vsestransko talentiran moški je odkril svojo strast za dišave že med odraščanjem.

Lastno blagovno znamko niche parfumov pa je ustanovil šele leta 2006, ko je v svojih 31 letih začel sodelovati z vodilnimi svetovnimi parfumskimi mojstri, kot sta Olivia Giacobetti ali Jerome Epinette.

Parfumi Byredo so izjemni prav tako kot njihov ustvarjalec. Navdihnjeni so z njegovimi doživetji in spomini na otroštvo ter tudi z indijskimi predniki s strani njegove matere.

Parfumi Byredo se odlikujejo zlasti po svojih čistih in enostavnih kompozicijah, v katerih se lahko popolnoma čuti vsaka sestavina. Odkrijte dišave, ki so resnično unikatne, enkratne in hkrati privlačne. Poskusite nekaterega od posebnih niche parfumov Byredo!

Recenzija Byredo Blanche

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!