Byredo Flowerhead

gel za prhanje za ženske 225 ml

Byredo Flowerhead gel za prhanje za ženske 225 ml
Byredo Flowerhead gel za prhanje za ženske 225 ml
gel za prhanje za ženske 225 ml

Koda: BYR0639 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Byredo Flowerhead
gel za prhanje za ženske 225 ml

Opis parfuma Byredo Flowerhead

Gel za prhanje Byredo Flowerhead odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Byredo

Byredo je švedska blagovna znamka niche parfumov. Ustanovil jo je nekdanji košarkarski igralec in izobražen likovni umetnik Ben Gorham. Ta vsestransko talentiran moški je odkril svojo strast za dišave že med odraščanjem.

Lastno blagovno znamko niche parfumov pa je ustanovil šele leta 2006, ko je v svojih 31 letih začel sodelovati z vodilnimi svetovnimi parfumskimi mojstri, kot sta Olivia Giacobetti ali Jerome Epinette.

Parfumi Byredo so izjemni prav tako kot njihov ustvarjalec. Navdihnjeni so z njegovimi doživetji in spomini na otroštvo ter tudi z indijskimi predniki s strani njegove matere.

Parfumi Byredo se odlikujejo zlasti po svojih čistih in enostavnih kompozicijah, v katerih se lahko popolnoma čuti vsaka sestavina. Odkrijte dišave, ki so resnično unikatne, enkratne in hkrati privlačne. Poskusite nekaterega od posebnih niche parfumov Byredo!

Recenzija Byredo Flowerhead

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!