ByredoFlowerhead parfumska voda za ženske

Byredo Flowerhead parfumska voda za ženske
Byredo Flowerhead parfumska voda za ženske
100 ml

Koda: BYR0554 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Byredo Flowerhead
Sestava

Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Byredo Flowerhead , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan.

  • cvetlična dišava
  • poudari čutnost vsake ženske
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
rdeči ribez, limona
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pravi jasmin (arabski), vrtnica, tuberoza, zelene note
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, semiš
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Byredo

Byredo je švedska blagovna znamka niche parfumov. Ustanovil jo je nekdanji košarkarski igralec in izobražen likovni umetnik Ben Gorham. Ta vsestransko talentiran moški je odkril svojo strast za dišave že med odraščanjem.

Lastno blagovno znamko niche parfumov pa je ustanovil šele leta 2006, ko je v svojih 31 letih začel sodelovati z vodilnimi svetovnimi parfumskimi mojstri, kot sta Olivia Giacobetti ali Jerome Epinette.

Parfumi Byredo so izjemni prav tako kot njihov ustvarjalec. Navdihnjeni so z njegovimi doživetji in spomini na otroštvo ter tudi z indijskimi predniki s strani njegove matere.

Parfumi Byredo se odlikujejo zlasti po svojih čistih in enostavnih kompozicijah, v katerih se lahko popolnoma čuti vsaka sestavina. Odkrijte dišave, ki so resnično unikatne, enkratne in hkrati privlačne. Poskusite nekaterega od posebnih niche parfumov Byredo!

Recenzija Byredo Flowerhead