Byredo Gypsy Water

losjon za telo uniseks 225 ml

Byredo Gypsy Water losjon za telo uniseks 225 ml
Byredo Gypsy Water losjon za telo uniseks 225 ml
Byredo Gypsy Water losjon za telo uniseks 225 ml
losjon za telo uniseks 225 ml
66,00

Koda: BYR0618 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 26. 10. 2018
Byredo Gypsy Water
losjon za telo uniseks 225 ml | 66,00

Opis parfuma Byredo Gypsy Water

Mleko za telo Byredo Gypsy Water odlično dopolnjuje dišavo iz istoimenske linije. Mleko učinkovito nahrani vašo kožo in ji doda potrebno vlago. Z redno uporabo bo vaša koža žametno mehka in nadvse nežna.

Sestava

Bazne note
jelka, kadilo, koren irisa
Srčne note
jantar, sandalovina, vanilija
Zgornje note
bergamotka, brin, limona, poper

O blagovni znamki ByredoByredo je švedska blagovna znamka niche parfumov. Ustanovil jo je nekdanji košarkarski igralec in izobražen likovni umetnik Ben Gorham. Ta vsestransko talentiran moški je odkril svojo strast za dišave že med odraščanjem.

Lastno blagovno znamko niche parfumov pa je ustanovil šele leta 2006, ko je v svojih 31 letih začel sodelovati z vodilnimi svetovnimi parfumskimi mojstri, kot sta Olivia Giacobetti ali Jerome Epinette.

Parfumi Byredo so izjemni prav tako kot njihov ustvarjalec. Navdihnjeni so z njegovimi doživetji in spomini na otroštvo ter tudi z indijskimi predniki s strani njegove matere.

Parfumi Byredo se odlikujejo zlasti po svojih čistih in enostavnih kompozicijah, v katerih se lahko popolnoma čuti vsaka sestavina. Odkrijte dišave, ki so resnično unikatne, enkratne in hkrati privlačne. Poskusite nekaterega od posebnih niche parfumov Byredo!