Byredo Mojave Ghostparfumska voda uniseks

Byredo Mojave Ghost parfumska voda uniseks
Byredo Mojave Ghost parfumska voda uniseks
Brezplačna dostava
100 ml
180,00

Koda: BYR0606 | Na zalogi
1
DPD
torek 17. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Byredo Mojave Ghost
Sestava

Mojave Ghost je orientalska cvetlična dišava za ženske in moške iz portfelja švedske blagovne znamke niche parfumov Byredo. Byredo gradi svoj sloves zlasti na poudarku na kakovost. Vsi njegovi izdelki so izdelani na Švedskem in rojeni iz neverjetne ustvarjalnosti ustanovitelja blagovne znamke Bena Gorhama.

Poglobljena lepota puščave Mojave je za mnoge prav tako izrazito pomirjujoča, kot za druge neprijateljska. V tej suhi divjini pogumno rastejo iz trde, izsušene prsti dragocene rastline, ki imajo blede, skoraj prozorne cvetove, ki opozarjajo na njihovo krhkost. S to delikatno lepoto navdušena parfumska voda Mojave Ghost je primerna za dnevno in večerno nošenje skozi celo leto. Najbolje se bo na vaši koži razdišala v pomladnih in poletnih mesecih.

Dišeča kompozicija Byredo Mojave Ghost se odpira z rahlo mošusnimi akordi semen aromatične cvetlice ambrette in sladkih plodov jamajške Sapodille (ali Nesberry). V srcu dišijo delikatna, pudrasta vijolica, mehka sandalovina in sveža magnolija. Osnova je sestavljena iz tonov toplega mošusa, posebne ambre in elegantne cedre. Rezultat je unikatni, neverjetno pomirjujoči vonj, ki na koži pušča dolgotrajni odmev samosvojega karakterja puščave Mojave.

Sestava

Zgornje note
sapodila, ambrette
Srčne note
vijolica, magnolija, sandalovina
Bazne note
cedra, ambra
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Byredo

Byredo je švedska blagovna znamka niche parfumov. Ustanovil jo je nekdanji košarkarski igralec in izobražen likovni umetnik Ben Gorham. Ta vsestransko talentiran moški je odkril svojo strast za dišave že med odraščanjem.

Lastno blagovno znamko niche parfumov pa je ustanovil šele leta 2006, ko je v svojih 31 letih začel sodelovati z vodilnimi svetovnimi parfumskimi mojstri, kot sta Olivia Giacobetti ali Jerome Epinette.

Parfumi Byredo so izjemni prav tako kot njihov ustvarjalec. Navdihnjeni so z njegovimi doživetji in spomini na otroštvo ter tudi z indijskimi predniki s strani njegove matere.

Parfumi Byredo se odlikujejo zlasti po svojih čistih in enostavnih kompozicijah, v katerih se lahko popolnoma čuti vsaka sestavina. Odkrijte dišave, ki so resnično unikatne, enkratne in hkrati privlačne. Poskusite nekaterega od posebnih niche parfumov Byredo!

Recenzija Byredo Mojave Ghost