Cacharel Anaïs Anaïs L'Originallosjon za telo za ženske

Cacharel Anaïs Anaïs L'Original losjon za telo za ženske
Cacharel Anaïs Anaïs L'Original losjon za telo za ženske
200 ml

Koda: CAC0043 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Cacharel Anaïs Anaïs L'Original

Mleko za telo Cacharel Anais Anais L'Original odlično dopolnjuje dišavo iz istoimenske linije. Mleko učinkovito nahrani vašo kožo in ji doda potrebno vlago. Z redno uporabo bo vaša koža žametno mehka in nadvse nežna.

O blagovni znamki Cacharel

Francoski parfumi Cacharel so navdahnjeni s pravo ženskostjo, so igrivi, dinamični in prekipevajo od barv. Izstopajo po svojih strastnih tonih in dragocenih sestavinah ter v sebi spajajo tradicionalne in sodobne vplive.

Ustanovitelj blagovne znamke Jean Bousquet je bil prvotno samo oblikovalec. Cacharel je postal ena prvih modnih hiš, ki so v 60. letih uvedle kolekcijo ready-to-wear kot alternativo modi haute couture. S svojimi svežimi in trendovskimi modeli oblačil je blagovna znamka prehitela svoj čas ne samo v svetu mode, ampak ji to uspeva še naprej v svetu parfumov.

Dišave Cacharel slavijo ženskost in romantiko in ju predstavljajo v najrazličnejših podobah – v legendarni dekliški dišavi Anaïs Anaïs, v strastni parfumski vodi Cacharel Amor Amor ali v drzni in neodvisni Yes I Am. Vsak parfum Cacharel je dišeč izrazi ene od življenjskih faz vsake ženske.

Recenzija Cacharel Anaïs Anaïs L'Original

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!