Cacharel Yes I Am Pink First

parfumska voda za ženske 75 ml

Cacharel Yes I Am Pink First parfumska voda za ženske 75 ml
Cacharel Yes I Am Pink First parfumska voda za ženske 75 ml
Brezplačna dostava
75 ml
71,00

Koda: CAC01659 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 19. 6. 2019
Cacharel Yes I Am Pink First
75 ml | 71,00

Opis parfuma Cacharel Yes I Am Pink First

Iskriva parfumska voda Cacharel Yes I Am Pink First izraža novo žensko moč. Namenjena je ženskam, ki na so na življenje sposobne gledati vedno s pozitivne strani.

  • cvetlično-sadna dišava z začimbnim akcentom
  • za ženske, ki znajo uživati v življenju
  • idealna za vsakodnevno uporabo

Sestava dišave
Osrednji motiv celotne dišavne sestave je rožnata. Najprej se izraža v tonih maline in s svežimi cvetovi rožnatega ingverja. V srčnih notah jo predstavljajo cvetlične esence rožnatega jasmina in vrtnic. Orientalsko čutnost dišavi v baznih notah daje rožnata sandalovina.

Zgodba dišave
Dišava Cacharel Yes I Am Pink First predstavlja pogum iti proti toku z nasmeškom na obrazu. Je kot notranja moč, kot doza energije, nalezljivo hrepenenje živeti življenje po svoje – svobodomiselno. Bistveno namreč ni to, kaj delate, ampak način, na kakšen to delate. „Pink First“ ni vprašanje videza. Je stvar tega, kako na stvari gledate.

Sestava

Zgornje note
malina, rdeči ingver
Srčne note
rozasti jasmin, vrtnica
Bazne note
sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske, začimbne

O blagovni znamki Cacharel

Francoski parfumi Cacharel so navdahnjeni s pravo ženskostjo, so igrivi, dinamični in prekipevajo od barv. Izstopajo po svojih strastnih tonih in dragocenih sestavinah ter v sebi spajajo tradicionalne in sodobne vplive.

Ustanovitelj blagovne znamke Jean Bousquet je bil prvotno samo oblikovalec. Cacharel je postal ena prvih modnih hiš, ki so v 60. letih uvedle kolekcijo ready-to-wear kot alternativo modi haute couture. S svojimi svežimi in trendovskimi modeli oblačil je blagovna znamka prehitela svoj čas ne samo v svetu mode, ampak ji to uspeva še naprej v svetu parfumov.

Dišave Cacharel slavijo ženskost in romantiko in ju predstavljajo v najrazličnejših podobah – v legendarni dekliški dišavi Anaïs Anaïs, v strastni parfumski vodi Cacharel Amor Amor ali v drzni in neodvisni Yes I Am. Vsak parfum Cacharel je dišeč izrazi ene od življenjskih faz vsake ženske.

Ocena Cacharel Yes I Am Pink First

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!