Captain Fawcett Expedition Strength

vosek za brke

Captain Fawcett Expedition Strength vosek za brke
Captain Fawcett Expedition Strength vosek za brke
15 ml
12,51

Koda: CFW1327 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Captain Fawcett Expedition Strength
15 ml | 12,51

Opis izdelka Captain Fawcett Expedition Strength

Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Captain Fawcett Expedition Strength jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen.

Lastnosti:

  • enostavno se nanaša
  • pomaga ukrotiti neubogljivo brado in jo oblikuje

Navodilo za uporabo:
S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brade.

Lastnosti

Konsistenca
vosek

O blagovni znamki Captain Fawcett

Captain Fawcett – to je blagovna znamka za modernega džentelmena. Podjetje nosi ime neustrašenega britanskega popotnika in raziskovalca Peabodyja Fawcetta. Ta je brez sledi izginil leta 1905 pri ekspediciji v Afriki. 92 let kasneje je bil odkrit Fawcettov kovček s toaletnim etujem, polnim balzamov, masti in olj, ki jih je raziskovalec sam izdeloval. Na osnovi tega je nastala blagovna znamka, ki na osnovi podobnih sestavin izdeluje negovalne pripravke za moške po vsem svetu.

V ponudbi londonske kozmetike Captain Fawcett boste našli vse, kar moški potrebuje za ohranjanje svojega brezhibnega videza – pripravke in pripomočke za urejanje brade in za britje ali moške dišave. Poskusite tudi vi olje za brado, britvice za britje ali krtačo za polno brado, ki dodajo vašemu videzu ta pravi imidž.