Captain FawcettThe Bearded Dame tonik

Captain Fawcett The Bearded Dame tonik
Captain Fawcett The Bearded Dame tonik
100 ml

Koda: CFW01363 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Captain Fawcett The Bearded Dame
Lastnosti

Izdelek, ki se ne spira, Captain Fawcett The Bearded Dame , daje vašim lasem potrebno manjkajočo nego.

Lastnosti:

  • lasem nudi hidratacijo in hranila
  • prijetno nadišavi lase
  • kakovostno izboljša strukturo las

Navodilo za uporabo:
Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.

Popolna sestava

PRUNUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO SEED) OIL, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) OIL, BRASSICA OLEACEA ITALICA (BROCCOLI SEED) OIL, PIMENTA RACEMOSA (WEST INDIAN BAY RUM), PIPER NIGRUM (BLACK PEPPER), CISTUS LADANIFERUS (LABDANUM), CEDRUS ATLANTICA ( CEDARWOOD), CINNAMONUM ZEYLANICUM (CINNAMON LEAF), VANILLA PLANTIFOLIA, CITRUS AURANTIFOLIA (LIME), CINNAMIC ALCOHOL, CINNAMIC ALDEHYDE, CITRAL, EUGENOL, LIMONENE, BENZYL BEZOATE, FARNESOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
Vlaženje, regeneracija
Tip lasišča
vse vrste lasišča

O blagovni znamki Captain Fawcett

Captain Fawcett – to je blagovna znamka za modernega džentelmena. Podjetje nosi ime neustrašenega britanskega popotnika in raziskovalca Peabodyja Fawcetta. Ta je brez sledi izginil leta 1905 pri ekspediciji v Afriki. 92 let kasneje je bil odkrit Fawcettov kovček s toaletnim etujem, polnim balzamov, masti in olj, ki jih je raziskovalec sam izdeloval. Na osnovi tega je nastala blagovna znamka, ki na osnovi podobnih sestavin izdeluje negovalne pripravke za moške po vsem svetu.

V ponudbi londonske kozmetike Captain Fawcett boste našli vse, kar moški potrebuje za ohranjanje svojega brezhibnega videza – pripravke in pripomočke za urejanje brade in za britje ali moške dišave. Poskusite tudi vi olje za brado, britvice za britje ali krtačo za polno brado, ki dodajo vašemu videzu ta pravi imidž.

Recenzija Captain Fawcett The Bearded Dame