Captain Fawcett Shavingčopič za britje iz dlake jazbeca

1×
Captain Fawcett Shaving čopič za britje iz dlake jazbeca
Captain Fawcett Shaving čopič za britje iz dlake jazbeca
Brezplačna dostava
čopič za britje iz dlake jazbeca
37,69

Koda: CFW1299 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
torek 3. 11. 2020

Opis izdelka Captain Fawcett Shaving

Klasično britje postaja vedno bolj priljubljeno. Izdelek Captain Fawcett Shaving je nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi.

Lastnosti:

  • odlično speni izdelek za britje
  • dizajnerska izvedba
  • ustvarja bogato peno

Navodilo za uporabo:
Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz. Ravnajte se po priloženih navodilih.

O blagovni znamki Captain Fawcett

Captain Fawcett – to je blagovna znamka za modernega džentelmena. Podjetje nosi ime neustrašenega britanskega popotnika in raziskovalca Peabodyja Fawcetta. Ta je brez sledi izginil leta 1905 pri ekspediciji v Afriki. 92 let kasneje je bil odkrit Fawcettov kovček s toaletnim etujem, polnim balzamov, masti in olj, ki jih je raziskovalec sam izdeloval. Na osnovi tega je nastala blagovna znamka, ki na osnovi podobnih sestavin izdeluje negovalne pripravke za moške po vsem svetu.

V ponudbi londonske kozmetike Captain Fawcett boste našli vse, kar moški potrebuje za ohranjanje svojega brezhibnega videza – pripravke in pripomočke za urejanje brade in za britje ali moške dišave. Poskusite tudi vi olje za brado, britvice za britje ali krtačo za polno brado, ki dodajo vašemu videzu ta pravi imidž.

Recenzija Captain Fawcett Shaving1