Carita Progressif Lift Fermeté

regeneracijska maska proti gubam

Carita Progressif Lift Fermeté regeneracijska maska proti gubam
Carita Progressif Lift Fermeté regeneracijska maska proti gubam
200 ml

Koda: CRI1780 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Carita Progressif Lift Fermeté
200 ml

Opis izdelka Carita Progressif Lift Fermeté

Maska za obraz Carita Progressif Lift Fermeté bo razvajala in negovala vašo kožo.

Lastnosti:

  • celovito lepša videz kože
  • osvetljuje in osvežuje
  • koži vrača prožnost in občutek udobja
  • globinsko vlaži in intenzivno hrani

Navodilo za uporabo:
Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.

Lastnosti

Starost
gubice, zrela koža
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
lifting in učvrstitev

O blagovni znamki CaritaZačetke blagovne znamke Carita segajo vse do obdobja pred 70 leti, ko sta sestri Marie in Rosie Carita vso svojo ustvarjalnost in talent vložili v svoj cilj – narediti vse ženske lepše. Leta 1945 so ustanovili svoj prvi salon, ki je zelo hitro postal zelo priljubljen.

Njuna ustvarjalnost in pogum sta ju hitro pripeljala k mladim vrhunskim oblikovalcem in skupaj so pritegniti pozornost znanih osebnosti. Danes blagovna znamka Carite simbolizira lepoto, luksuz, ženstvenost in visoko strokovno nego kvalificiranih kozmetičnih profesionalcev v salonih lepote po vsem svetu.

Blagovna znamka Carita ponuja nego za lepoto obraza, telesa in las v obliki kakovostnih kozmetičnih pripravkov. Predstavlja lepoto žensk brez pretiranega razkošja, izhaja iz prefinjene združitve naravne svežine, enostavnosti in posebnosti žensk. Omislite si pripravke Carite in poskusite čar te blagovne znamke v udobju svojega doma!