Carmex Tropicalvlažilni balzam za ustnice v paličici

Carmex Tropical vlažilni balzam za ustnice v paličici
Carmex Tropical vlažilni balzam za ustnice v paličici
(Peach and Mango) 4,25 g
3,90

Koda: CRM0986 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nege za obraz nad 30 € boste zdaj prejeli intenzivno nego v ampulah od blagovne znamke Saffee. Izberite si iz več variant v košarici.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
četrtek 24. 9. 2020

Opis izdelka Carmex Tropical
Lastnosti

Opis:

Vlažilni balzam za ustnice v paličici Carnex Tropical zavije vaše ustnice v svilnat film, ki jih intenzivno in dolgotrajno vlaži. Sočen vonj manga in breskve doda ustnicam z vsakim nanosom prijeten okus. Intenzivna vlažilna formula ustnice ščiti pred zunanjimi vplivi in je odlična preventiva proti pokanju nežne kožice ustnic. Z balzamom na ustnice v paličici Carmex Tropical se bodo vaše ustnice počutile zelo udobno.

Učinki:

  • mehča teksturo ustnic
  • pomirja in vlaži
  • ustvarja zaščitno bariero proti poškodovanju ustnic
  • dodaja prijeten vonj breskve in manga

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na ustnice kadarkoli po potrebi.

Lastnosti

Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Carmex

p>Blagovna znamka Carmex predstavlja odlične zaščitne paličice in balzame za ustnice. Izsušene in razpokane ustnice mučijo velik delež populacije. V boju proti dehidraciji, sončnemu sevanju, hladu in drugim neprijaznim vplivom vremena pomagajo tradicionalni in v svetu popularni pripravki Carmex.
Zgodovino blagovne znamke Carmex je začel Amerikanec Alfred Woelbing, ki je začel eksperimentirati z ustvarjanjem svoje lastne linije balzamov za ustnice in drugih kozmetičnih proizvodov že leta 1930. Laboratorij je imel v kuhinji in prve izdelke je prodajal iz prtljažnika avtomobila. Priljubljenost učinkovitih pripravkov je pa naraščala. Pomemben korak je bil, ko sta Woelbing s svojo ženo začela pripravke prelivati in prodajati v dobro znanem rumenem lončku. Leta 1957 se je družinsko podjetje preselilo v izdelovalnico v Milwaukee. Naslednja faza razvoja podjetja se je začela z začetkom delovanja sina Dona na začetku 70. let 20. stoletja in nato s priključitvijo vnukov. Samotni Alfred Woelbing je doživel 100 let in tradicija pravi, da je hodil do svoje smrti vsaj enkrat na teden v pisarno, da bi nadzoroval razvoj družinske znamke.
Balzam za ustnice Carmex Soothing v tubi je najbolj prodajan izdelek od blagovne znamke Carnex. Gre za popolnoma uravnoteženo mešanico negovalnih snovi, ki nudi odlično olajšanje od bolečine razpokanih ustnic. Nežna tekstura balzama se dobro nanaša in aplikator omogoča uporabiti prav takšno količino, ki je za globinsko hidracijo ustnic treba. Seveda je blagovna znamka Carmex postopno razširila svoj portfelj z izdelki s priljubljenimi okusi. Balzam Carmex Soothing lahko dobite v variantah osvežujočega zelenega čaja z jasminom, sladke češnje, jagod ali klasične mete.
Naslednji izdelek je originalni balzam za ustnice v paličici Carmex Protecting. Menda vas bo zanimalo, da spada med certificirane vodoodporne pripravke in vsebuje zaščitne snovi, ki so odporni proti vodi za 80 minut. Zagotovo ga boste cenili na dopustu, ker ponuja tudi zaščito pred sončnimi žarki UVA in UVB. Ultra lahek balzam za ustnice v paličici Carmex Ultra Smooth v varianti sladke vanilje ali sveže limete ustvari na vaših ustnicah intenzivni vlažilni film. Redno negovanje ustnic je odlična prevencija pred pokanjem nežne kože ustnic.
Na izdelke Carmex se lahko zanesete. Imajo za seboj močno zgodbo, polno volje, pridnosti in zagona. Poskusite danes že tradicionalne balzame za ustnice Carmex in vam zagotovo ne bo žal.

Recenzija Carmex Tropical