Carner Barcelona Costarelaparfumska voda uniseks

Carner Barcelona Costarela parfumska voda uniseks
Carner Barcelona Costarela parfumska voda uniseks
100 ml

Koda: CAB0417 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Carner Barcelona Costarela

Uniseks parfumska voda Carner Barcelona Costarela je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • sveža dišava
  • lesna dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za vsakodnevno uporabo, še posebej v toplem vremenu

Sestava

Zgornje note
bergamotka, žafran
Srčne note
morske note, pesek
Bazne note
ambroksan, jantar, virginska cedra
Vrsta dišave
aromatične, citrusne

O blagovni znamki Carner Barcelona

Parfumi Carner Barcelona | Carner Barcelona - dišave čistih čustev. Carner Barcelona je ekskluzivna španska serija niche parfumov, ki je nastala iz hrepenenja po avtentičnih čustvenih doživetjih in je navdihnjena s čistimi čustvi, doživetji in pomembnimi življenjskimi trenutki.
Blagovno znamko Carner Barcelona je ustanovila leta 2009 Sara Carner, ki je navdušena ustvarjalka parfumov. V svojem nenehnem iskanju avtentičnosti in kakovosti in hrepenenju po ustvarjanju dišav s poznavanjem vonjev in doživetij je svoje izkušnje povezala s svetovno priznanimi oblikovalci dišav in skupaj so ustvarili serijo samosvojih in nekonvencionalnih parfumov in kolekcijo stekleničk, ki so polne spominov in čustev.
Izredne dišave, ki so zaprte v srebrnih krivuljah minimalističnih črno-belih stekleničk, so zveste nekonvencionalnemu in svetovljanskemu značaju Barcelone. Srebrn znak blagovne znamke Carner Barcelona je narejen v čast tradiciji s spominom na antična železna vrata, ki so tipična za mesto 19. stoletja. V vsakem parfumu Carner Barcelona ima pomembno vlogo očarljiva lesna nota, ki jo vizualno ponazarjajo tudi originalni lesni pokrovčki stekleničk.
Do danes je blagovna znamka Carner Barcelona proizvedla že pet očarljivih parfumov, ki so ustvarjeni s strastjo za vrhunske parfume in nezamenljivo združitev avtentičnih čustev in doživetij. Serija parfumov Carner Barcelona ponuja več kot le dišave.
"Ne gre le za ustvarjanje dišav, temveč tudi za prebujanje spominov, delitev doživetij in prenos čustev." (Sara Carner, ustanoviteljica Carner Barcelona)

Recenzija Carner Barcelona Costarela

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!