Carner Barcelona Rima XIparfumska voda uniseks

Carner Barcelona Rima XI parfumska voda uniseks 50 ml
Carner Barcelona Rima XI parfumska voda uniseks 50 ml
50 ml

Koda: CAB0395 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Carner Barcelona Rima XI

Parfumska voda Carner Barcelona Rima XI je namenjena vsem, ki ljubijo razkošje in znajo ceniti prvorazredne sestavine ter izvirno sestavo dišav.

  • začinjena dišava
  • cvetlična dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za uporabo cel dan
  • predvsem za hladno vreme

Sestava

Zgornje note
kadilo, meta, poper, žafran
Srčne note
cimet, jasmin, koriander, muškatni orešček
Bazne note
benzoin, cedra, jantar, mošus, sandalovina, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Carner Barcelona

Parfumi Carner Barcelona | Carner Barcelona - dišave čistih čustev. Carner Barcelona je ekskluzivna španska serija niche parfumov, ki je nastala iz hrepenenja po avtentičnih čustvenih doživetjih in je navdihnjena s čistimi čustvi, doživetji in pomembnimi življenjskimi trenutki.
Blagovno znamko Carner Barcelona je ustanovila leta 2009 Sara Carner, ki je navdušena ustvarjalka parfumov. V svojem nenehnem iskanju avtentičnosti in kakovosti in hrepenenju po ustvarjanju dišav s poznavanjem vonjev in doživetij je svoje izkušnje povezala s svetovno priznanimi oblikovalci dišav in skupaj so ustvarili serijo samosvojih in nekonvencionalnih parfumov in kolekcijo stekleničk, ki so polne spominov in čustev.
Izredne dišave, ki so zaprte v srebrnih krivuljah minimalističnih črno-belih stekleničk, so zveste nekonvencionalnemu in svetovljanskemu značaju Barcelone. Srebrn znak blagovne znamke Carner Barcelona je narejen v čast tradiciji s spominom na antična železna vrata, ki so tipična za mesto 19. stoletja. V vsakem parfumu Carner Barcelona ima pomembno vlogo očarljiva lesna nota, ki jo vizualno ponazarjajo tudi originalni lesni pokrovčki stekleničk.
Do danes je blagovna znamka Carner Barcelona proizvedla že pet očarljivih parfumov, ki so ustvarjeni s strastjo za vrhunske parfume in nezamenljivo združitev avtentičnih čustev in doživetij. Serija parfumov Carner Barcelona ponuja več kot le dišave.
"Ne gre le za ustvarjanje dišav, temveč tudi za prebujanje spominov, delitev doživetij in prenos čustev." (Sara Carner, ustanoviteljica Carner Barcelona)

Recenzija Carner Barcelona Rima XI

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!