Carolina Herrera 212 Sexy Men

deo sprej za moške 150 ml

Carolina Herrera 212 Sexy Men deo sprej za moške 150 ml
Carolina Herrera 212 Sexy Men deo sprej za moške 150 ml
deo sprej za moške 150 ml
27,90

Koda: CHR0140 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Carolina Herrera 212 Sexy Men
deo sprej za moške 150 ml | 27,90

Opis parfuma Carolina Herrera 212 Sexy Men

Neverjetena dišava Carolina Herrera 212 Sexy Men je simbol mladosti, svobode in veselja. Gre za parfum za privlačnega moškega, ki se rad zabava, obiskuje restavracije in čas preživlja v kavarnah. Pri tem ni pomembno, da je v New Yorku, Milanu, Londonu ali Tokiu. Vedno je obkrožen s številnimi ženskami.

Takšen moški pritegne vso pozornost. Prihaja skupaj s svežim citrusnim vonjem in čutnimi začimbami. Ta seksi moški, za katerega je dišava zasnovana zajema življenje s polno žlico. Carolina Herrera 212 Sexy Men je popoln dodatek, ki iz moškega naredi seks simbol!

Sestava

Zgornje note
bergamotka, mandarina, zelene note
Srčne note
kardamom, poper, žametnica
Bazne note
jantar, vanilija
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Carolina Herrera

„Čutim odgovornost za današnjo žensko – odgovornost, da bi se počutila prepričano vase, moderno in med vsemi ostalimi krasno.“ Besede venezuelske modne oblikovalke Caroline Herrere se odražajo v idejah blagovne znamke, ki ji je leta 1980 vdihnila življenje in ji dala svoje ime.

Pod vplivom mednarodne kulture in mode je Carolina Herrera izstopala po svojem izjemnem osebnem stilu od vsega začetka. S podporo Diane Vreeland, legendarne modne urednice revije Vogue, je svojo kolekcijo prvič predstavila v newyorškem Metropolitan Clubu in dočakala priznanje kritikov. Kmalu je oblačila Jacqueline in Caroline Kennedy, Lauro Bush, pozneje pa tudi Michelle Obama.

V svet dišav je blagovna znamka uspešno vstopila leta 1988 in predstavila prvi parfum Carolina Herrera. Pozneje je javnost osupnila predvsem kolekcija Carolina Herrera 212, ki s svojim poimenovanjem spominja na ljubljeni Manhattan, ali parfumska voda Carolina Herrera Good Girl. Tudi ta, tako kot nadaljnje dišave in cela blagovna znamka, predstavlja luksuz, eleganco in brezčasnost.

Ocena Carolina Herrera 212 Sexy Men

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!