Carolina Herrera 212 NYC Mentoaletna voda za moške

3×
Carolina Herrera 212 NYC Men toaletna voda za moške
Carolina Herrera 212 NYC Men toaletna voda za moške
200 ml
102,90

Koda: CHR0221 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Carolina Herrera 212 NYC Men toaletna voda za moške
| 1 kos | 102,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Carolina Herrera 212 NYC Men

Toaletna voda Carolina Herrera 212 Men je drugi moški parfum slavne blagovne znamke Carolina Herrera. Na trg je bil lansiran leta 1999. Dišavo je navdihnila energičnost, multikulturnost in mednarodni slog New Yorka. Odlična je za moške, ki jih ni strah biti drugačni, inovativni in čutno elegantni. Uteleša odprtost svetu in stilskost modernega, samozavestnega moškega, ki gre svojim ciljem naproti.

Parfum 212 Men je shranjen v moderni kovinski steklenički z magnetskim pokrovčkom.


Sestava

Zgornje note
limonini listi, trava
Srčne note
gardenija, sivka, zeleni poper
Bazne note
beli mošus, les gvajaka, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Carolina Herrera

„Čutim odgovornost za današnjo žensko – odgovornost, da bi se počutila prepričano vase, moderno in med vsemi ostalimi krasno.“ Besede venezuelske modne oblikovalke Caroline Herrere se odražajo v idejah blagovne znamke, ki ji je leta 1980 vdihnila življenje in ji dala svoje ime.

Pod vplivom mednarodne kulture in mode je Carolina Herrera izstopala po svojem izjemnem osebnem stilu od vsega začetka. S podporo Diane Vreeland, legendarne modne urednice revije Vogue, je svojo kolekcijo prvič predstavila v newyorškem Metropolitan Clubu in dočakala priznanje kritikov. Kmalu je oblačila Jacqueline in Caroline Kennedy, Lauro Bush, pozneje pa tudi Michelle Obama.

V svet dišav je blagovna znamka uspešno vstopila leta 1988 in predstavila prvi parfum Carolina Herrera. Pozneje je javnost osupnila predvsem kolekcija Carolina Herrera 212, ki s svojim poimenovanjem spominja na ljubljeni Manhattan, ali parfumska voda Carolina Herrera Good Girl. Tudi ta, tako kot nadaljnje dišave in cela blagovna znamka, predstavlja luksuz, eleganco in brezčasnost.

Recenzija Carolina Herrera 212 NYC Men

5.0
3
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis