Carolina Herrera 212 VIP

darilni set V.

Carolina Herrera 212 VIP darilni set V.
Carolina Herrera 212 VIP darilni set V.
parfum 80 ml + losjon za telo 100 ml
77,90

Koda: CHR03104 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 29. 5. 2019
Carolina Herrera 212 VIP
parfum 80 ml + losjon za telo 100 ml | 77,90

Sestava

Tip seta
Darilni set
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Carolina Herrera

„Čutim odgovornost za današnjo žensko – odgovornost, da bi se počutila prepričano vase, moderno in med vsemi ostalimi krasno.“ Besede venezuelske modne oblikovalke Caroline Herrere se odražajo v idejah blagovne znamke, ki ji je leta 1980 vdihnila življenje in ji dala svoje ime.

Pod vplivom mednarodne kulture in mode je Carolina Herrera izstopala po svojem izjemnem osebnem stilu od vsega začetka. S podporo Diane Vreeland, legendarne modne urednice revije Vogue, je svojo kolekcijo prvič predstavila v newyorškem Metropolitan Clubu in dočakala priznanje kritikov. Kmalu je oblačila Jacqueline in Caroline Kennedy, Lauro Bush, pozneje pa tudi Michelle Obama.

V svet dišav je blagovna znamka uspešno vstopila leta 1988 in predstavila prvi parfum Carolina Herrera. Pozneje je javnost osupnila predvsem kolekcija Carolina Herrera 212, ki s svojim poimenovanjem spominja na ljubljeni Manhattan, ali parfumska voda Carolina Herrera Good Girl. Tudi ta, tako kot nadaljnje dišave in cela blagovna znamka, predstavlja luksuz, eleganco in brezčasnost.

Ocena Carolina Herrera 212 VIP

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!