Carolina Herrera 212 VIPparfumska voda za ženske

Carolina Herrera 212 VIP parfumska voda za ženske
Carolina Herrera 212 VIP parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
80 ml
87,20

Koda: CHR0050 | Na zalogi
1
DPD
torek 17. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Carolina Herrera 212 VIP
Sestava

Carolina Herrera 212 VIP je tipična s prijetnim in mladostno svežim sadno-cvetličnim vonjem.

Sadno sestavino v tej parfumski vodi predstavlja izrazita in nepremagljiva gardenija, ki ji sočnost in sladkost dodajajo sadni toni pasijonke. Izrazita je tudi vanilja, ki v kombinaciji z mošusom dodaja parfumu čutno nežnost in mehkost. Ključno sestavino predstavlja esenca ruma, ki dišavi dodaja popolno izjemnost.

Dišava Carolina Herrera 212 VIP simbolizira moderno, kreativno žensko, ki v sebi lahko vse lastnosti enostavno poveže. Zaljubile se bodo vse ženske, ki rade uživajo v divjosti mesta in vseh njegovih možnostih.

Sestava

Zgornje note
pasijonka, grenka pomaranča
Srčne note
gardenija, rum
Bazne note
vanilija, benzoin, mošus
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Carolina Herrera

„Čutim odgovornost za današnjo žensko – odgovornost, da bi se počutila prepričano vase, moderno in med vsemi ostalimi krasno.“ Besede venezuelske modne oblikovalke Caroline Herrere se odražajo v idejah blagovne znamke, ki ji je leta 1980 vdihnila življenje in ji dala svoje ime.

Pod vplivom mednarodne kulture in mode je Carolina Herrera izstopala po svojem izjemnem osebnem stilu od vsega začetka. S podporo Diane Vreeland, legendarne modne urednice revije Vogue, je svojo kolekcijo prvič predstavila v newyorškem Metropolitan Clubu in dočakala priznanje kritikov. Kmalu je oblačila Jacqueline in Caroline Kennedy, Lauro Bush, pozneje pa tudi Michelle Obama.

V svet dišav je blagovna znamka uspešno vstopila leta 1988 in predstavila prvi parfum Carolina Herrera. Pozneje je javnost osupnila predvsem kolekcija Carolina Herrera 212, ki s svojim poimenovanjem spominja na ljubljeni Manhattan, ali parfumska voda Carolina Herrera Good Girl. Tudi ta, tako kot nadaljnje dišave in cela blagovna znamka, predstavlja luksuz, eleganco in brezčasnost.

Recenzija Carolina Herrera 212 VIP