Carolina Herrera 212 VIPparfumska voda za ženske

Carolina Herrera 212 VIP parfumska voda za ženske
Carolina Herrera 212 VIP parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
125 ml
94,90

Koda: CHR02252 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis parfuma Carolina Herrera 212 VIP
Sestava

So povabila, ki se jih ne zavrača, in parfumska voda za ženske Carolina Herrera 212 VIP je eno od njih. Ta dišava odpira vrata zabav za vse izbrane in edina stvar, ki jo morate pokazati, je vaša osebnost.

  • dišava, ki izžareva energijo velemesta in samozavest
  • moderna in hkrati elegantna dišava, kljub temu pa še vedno malce divja
  • orientalska dišava, ki se izrazi predvsem zvečer

Sestava dišave
Citrusni uvod iz tonov pasijonke skupaj z akordom ruma bo pritegnil vašo pozornost že na začetku. Omamna in sladka gardenija, ponovno v opojni kombinaciji z rumom, destiliranim iz sladkornega trsa, vas bo prevzela, tudi ko bodo vrhnje note izzvenele. Gurmanska sladka dišava benzoina s čutnostjo mošusa bo postala vaš družabnik vse do konca vsake preplesane noči.

Zgodba dišave
V kovinsko zlati steklenički dišave Carolina Herrera 212 VIP je koncentriran duh mlade generacije New Yorka, ki spreminja pravila. Ravnajo se le po enem pravilu, in to je: uživati. Kjerkoli in kadarkoli. Ti ljudje se ne bojijo izstopiti s svojim lastnim stališčem, so polni energije in dajejo svoji spontanosti prosto pot.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
pasijonka, grenka pomaranča
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
gardenija, rum
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija, benzoin, mošus
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Carolina Herrera

„Čutim odgovornost za današnjo žensko – odgovornost, da bi se počutila prepričano vase, moderno in med vsemi ostalimi krasno.“ Besede venezuelske modne oblikovalke Caroline Herrere se odražajo v idejah blagovne znamke, ki ji je leta 1980 vdihnila življenje in ji dala svoje ime.

Pod vplivom mednarodne kulture in mode je Carolina Herrera izstopala po svojem izjemnem osebnem stilu od vsega začetka. S podporo Diane Vreeland, legendarne modne urednice revije Vogue, je svojo kolekcijo prvič predstavila v newyorškem Metropolitan Clubu in dočakala priznanje kritikov. Kmalu je oblačila Jacqueline in Caroline Kennedy, Lauro Bush, pozneje pa tudi Michelle Obama.

V svet dišav je blagovna znamka uspešno vstopila leta 1988 in predstavila prvi parfum Carolina Herrera. Pozneje sta javnost osupnili predvsem kolekcija Carolina Herrera 212, ki s svojim poimenovanjem spominja na ljubljeni Manhattan, ali dvojica ženske in moške dišave Carolina Herrera Good Girl in Bad Boy. Tudi te dišave, tako kot nadaljnji parfumi in cela blagovna znamka, predstavljajo luksuz, eleganco in brezčasnost.

Recenzija Carolina Herrera 212 VIP