Carolina Herrera 212 VIP Rosé parfumska voda za ženske

3×
Carolina Herrera 212 VIP Rosé parfumska voda za ženske
Carolina Herrera 212 VIP Rosé parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
80 ml
85,90

Koda: CHR0344 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 1. 2021

Opis parfuma Carolina Herrera 212 VIP Rosé
Sestava

Ne odpovejte se svojemu elegantnemu slogu, niti ko se odpravljate v vrtinec nočnega utripa. Prav za vas, ženske z zapeljivim čarom osebnosti, je nastala parfumska voda za ženske Carolina Herrera 212 VIP Rosé, ki bo vaš značaj izrazila, kjerkoli se boste pojavili.

  • sveža elegantna in hkrati dinamična dišava
  • pravšnja za mlajše dame, ki so ponosne na svoj slog
  • izvrstno se izrazi tako zvečer kot čez dan

Sestava dišave
Za žareč prvi vtis poskrbi kombinacija dišave penečega vina in ostrine rožnatega popra, ki jo boste začutili že prvi hip. Več zapeljivosti in igrivosti bo takoj zatem prinesla kombinacija dišave breskovega cveta in arome vrtnice. Barviti značaj dišavne sestave dovršeno zaključujejo lesni toni z akordi ambre, ki izzvenevajo še dolgo časa.

Zgodba dišave
Odkrijte barvitejše nadaljevanje dišave Carolina Herrera VIP 212. Z nezgrešljivimi ženskimi elementi še vedno pripoveduje zgodbo mlade generacije, ki hrepeni po zabavi, življenju brez pravil in odkriva možnosti nočnega New Yorka s svojimi ekskluzivnimi zabavami. A dišava Carolina Herrera 212 VIP Rosé v igro prinaša več čustev, prefinjenosti in zabave.

Igriva ženska steklenička v mat rožnati barvi je napolnjena z dišavo, ki bo prevzela vsako žensko, ki ne zamudi priložnosti za zabavo. Uporabnica dišave z njo postane nepogrešljivi del vsakega zanimivega dogodka.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Carolina Herrera

„Čutim odgovornost za današnjo žensko – odgovornost, da bi se počutila prepričano vase, moderno in med vsemi ostalimi krasno.“ Besede venezuelske modne oblikovalke Caroline Herrere se odražajo v idejah blagovne znamke, ki ji je leta 1980 vdihnila življenje in ji dala svoje ime.

Pod vplivom mednarodne kulture in mode je Carolina Herrera izstopala po svojem izjemnem osebnem stilu od vsega začetka. S podporo Diane Vreeland, legendarne modne urednice revije Vogue, je svojo kolekcijo prvič predstavila v newyorškem Metropolitan Clubu in dočakala priznanje kritikov. Kmalu je oblačila Jacqueline in Caroline Kennedy, Lauro Bush, pozneje pa tudi Michelle Obama.

V svet dišav je blagovna znamka uspešno vstopila leta 1988 in predstavila prvi parfum Carolina Herrera. Pozneje sta javnost osupnili predvsem kolekcija Carolina Herrera 212, ki s svojim poimenovanjem spominja na ljubljeni Manhattan, ali dvojica ženske in moške dišave Carolina Herrera Good Girl in Bad Boy. Tudi te dišave, tako kot nadaljnji parfumi in cela blagovna znamka, predstavljajo luksuz, eleganco in brezčasnost.

Recenzija Carolina Herrera 212 VIP Rosé3