Carolina Herrera 212 NYCtoaletna voda za ženske

1×
Carolina Herrera 212 NYC toaletna voda za ženske
Carolina Herrera 212 NYC toaletna voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
88,30

Koda: CHR0011 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Carolina Herrera 212 NYC
Sestava

Ali je vaše srce oddano velemestu in njegovemu razburljivemu utripu? Ne držite tega le zase. Toaletna voda za ženske Carolina Herrera 212 NYC vsem sporoči, da ste ženska, ki v njegovi energiji popolnoma uživa, in sicer še preden vas zagledajo. Zadostuje le nekaj kapljic te sveže in hkrati elegantne dišave.

  • pristno ženska in čutna cvetno-lesna dišava
  • poudari slog vsake sodobne ženske
  • najbolje na vas pride do izraza pri nošenju med dnevom

Sestava dišave
Dišava vas sprejme z rahlimi uvodnimi toni, ki jih ustvarjata sijoča kombinacija rož in sladko citrusnega bergamota. Kmalu v ospredje pridejo pristno cvetlični akordi opojnega jasmina in polne sladke gardenije. Bogatost in čutnost daje dišavi čisti mošus in žametno topla sandalovina.

Zgodba dišave
Pustite se ujeti v utrip mesta, ki nikoli ne spi – v živahen Manhattan. To očarljivo mesto v sebi odraža dišava Carolina Herrera 212 NYC in pred vami odpira nov svet, poln razburljivih čutnih doživetij.

O tem, da gre za inovativno sodobno dišavo, vas prepriča tudi steklenička, ki je povsem nevsakdanja. Ustvarjata jo dve manjši steklenički, da si lahko eno vzamete na potep po mestu, drugo pa imate doma. Ta živa, sodobna, hkrati pa popolnoma ženska in elegantna dišava vas bo povsem osvojila.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
cvetlične note, cvetlična stebla
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jasmin, gardenija, potonika
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
beli mošus, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Carolina Herrera

„Čutim odgovornost za današnjo žensko – odgovornost, da bi se počutila prepričano vase, moderno in med vsemi ostalimi krasno.“ Besede venezuelske modne oblikovalke Caroline Herrere se odražajo v idejah blagovne znamke, ki ji je leta 1980 vdihnila življenje in ji dala svoje ime.

Pod vplivom mednarodne kulture in mode je Carolina Herrera izstopala po svojem izjemnem osebnem stilu od vsega začetka. S podporo Diane Vreeland, legendarne modne urednice revije Vogue, je svojo kolekcijo prvič predstavila v newyorškem Metropolitan Clubu in dočakala priznanje kritikov. Kmalu je oblačila Jacqueline in Caroline Kennedy, Lauro Bush, pozneje pa tudi Michelle Obama.

V svet dišav je blagovna znamka uspešno vstopila leta 1988 in predstavila prvi parfum Carolina Herrera. Pozneje sta javnost osupnili predvsem kolekcija Carolina Herrera 212, ki s svojim poimenovanjem spominja na ljubljeni Manhattan, ali dvojica ženske in moške dišave Carolina Herrera Good Girl in Bad Boy. Tudi te dišave, tako kot nadaljnji parfumi in cela blagovna znamka, predstavljajo luksuz, eleganco in brezčasnost.

Recenzija Carolina Herrera 212 NYC