Carolina Herrera 212 NYC

toaletna voda za ženske 100 ml

1×
Carolina Herrera 212 NYC toaletna voda za ženske 100 ml
Carolina Herrera 212 NYC toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml
69,10

Koda: CHR0011 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Carolina Herrera 212 NYC
100 ml | 69,10

Opis parfuma Carolina Herrera 212 NYC

Carolina Herrera 212 NYC je lahka sveža dišava, idealna za uporabo predvsem v poletnem in pomladanskem obdobju. Toaletna voda 212 NYC je kombinacija svežine in čutnosti.

Hladni, osvežilni toni cveta pomarančevca so opazni ves čas, ko imamo dišavo na sebi. Odlično jih dopolnjujejo akordi cveta lilije, gardenije, jasmina in vrtnice. Osnova parfuma 212 NYC pa je mošus in sandalovina. Ta komponenta tako daje sicer romantično nežni cvetlični dišavi pridih čutnosti in privlačnosti.

Parfum 212 NYC je navdihnil del New Yorka, Manhattan, ki je eno izmed najčudovitejših krajev na svetu, hkrati pa je tu doma ustvarjalka parfuma, Carolina Herrera. Dišava 212 NYC je tako mestna dišava, ki simbolizira prefinjenost, raznovrstne sloge, različne kulture.

Dišava 212 NYC je zato idealna za vse ženske, ki ljubijo mesto, ki so inteligentne, svetovljanske in jih ni strah novih doživetij. Dišava 212 NYC vas bo osvežila ob vsaki priložnosti, zato jo boste hoteli nositi vsak dan.

Sestava

Zgornje note
cvetlične note
Srčne note
gardenija, jasmin, potonika
Bazne note
beli mošus, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Carolina Herrera

„Čutim odgovornost za današnjo žensko – odgovornost, da bi se počutila prepričano vase, moderno in med vsemi ostalimi krasno.“ Besede venezuelske modne oblikovalke Caroline Herrere se odražajo v idejah blagovne znamke, ki ji je leta 1980 vdihnila življenje in ji dala svoje ime.

Pod vplivom mednarodne kulture in mode je Carolina Herrera izstopala po svojem izjemnem osebnem stilu od vsega začetka. S podporo Diane Vreeland, legendarne modne urednice revije Vogue, je svojo kolekcijo prvič predstavila v newyorškem Metropolitan Clubu in dočakala priznanje kritikov. Kmalu je oblačila Jacqueline in Caroline Kennedy, Lauro Bush, pozneje pa tudi Michelle Obama.

V svet dišav je blagovna znamka uspešno vstopila leta 1988 in predstavila prvi parfum Carolina Herrera. Pozneje je javnost osupnila predvsem kolekcija Carolina Herrera 212, ki s svojim poimenovanjem spominja na ljubljeni Manhattan, ali parfumska voda Carolina Herrera Good Girl. Tudi ta, tako kot nadaljnje dišave in cela blagovna znamka, predstavlja luksuz, eleganco in brezčasnost.

Recenzija Carolina Herrera 212 NYC

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis