Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pinkparfumska voda (limitirana edicija) za ženske

Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink parfumska voda (limitirana edicija) za ženske
Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink parfumska voda (limitirana edicija) za ženske
80 ml

Koda: CHR03338 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink
Sestava

Poudarite kontrast svoje ženske dvojnosti z očarljivo privlačnostjo, kot še nikoli prej. Parfumska voda za ženske Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink vas bo spomnila na tisti čudoviti občutek biti za trenutek pogumna, nato skrivnostna, čez nekaj trenutkov pa izredno elegantna. Sodobna ženska, kot ste vi, pa res lahko dela, kar želi.

  • ista svetovno znana dišava Good Girl v očarljivi rožnati steklenički z bleščicami
  • zbirateljska izdaja legendarne cvetlične orientalske dišave v obliki ženskega salonarja
  • v zbirateljski steklenički je bila dišava predstavljena leta 2020

Sestava dišave
Prvotni čar zagotovi dišava mandljev, ki celotni sestavi daje pogum in drznost. Kmalu se pridružijo sladki in zapeljivi toni jasmina in opojne tuberoze, ki poudarijo ženstvenost. Za skrivnostno stran dišave nato poskrbi bogat vonj kakava in sladko toplih akordov fižola tonka.

Zgodba dišave
Izpolnite svoje visoke ambicije in osvojite ves svet v stilu! S tem izzivom prihaja zbirateljska serija dišave Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink. Privošči vam, da postanete junakinja, polna moči, z izredno izbranim smislom za eleganco. Steklenička prefinjene dišave Good Girl Fantastic Pink, ki se ji sploh ne da upreti, bo postala popoln okrasek vaše kozmetične poličke.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
mandelj
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pravi jasmin (arabski), tuberoza
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
kakav, fižol tonka
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Carolina Herrera

„Čutim odgovornost za današnjo žensko – odgovornost, da bi se počutila prepričano vase, moderno in med vsemi ostalimi krasno.“ Besede venezuelske modne oblikovalke Caroline Herrere se odražajo v idejah blagovne znamke, ki ji je leta 1980 vdihnila življenje in ji dala svoje ime.

Pod vplivom mednarodne kulture in mode je Carolina Herrera izstopala po svojem izjemnem osebnem stilu od vsega začetka. S podporo Diane Vreeland, legendarne modne urednice revije Vogue, je svojo kolekcijo prvič predstavila v newyorškem Metropolitan Clubu in dočakala priznanje kritikov. Kmalu je oblačila Jacqueline in Caroline Kennedy, Lauro Bush, pozneje pa tudi Michelle Obama.

V svet dišav je blagovna znamka uspešno vstopila leta 1988 in predstavila prvi parfum Carolina Herrera. Pozneje sta javnost osupnili predvsem kolekcija Carolina Herrera 212, ki s svojim poimenovanjem spominja na ljubljeni Manhattan, ali dvojica ženske in moške dišave Carolina Herrera Good Girl in Bad Boy. Tudi te dišave, tako kot nadaljnji parfumi in cela blagovna znamka, predstavljajo luksuz, eleganco in brezčasnost.

Recenzija Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink

tracking pixel