Carolina Herrera Good Girl Légèreparfumska voda za ženske

5×
Carolina Herrera Good Girl Légère parfumska voda za ženske
Carolina Herrera Good Girl Légère parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
80 ml
99,00

Koda: CHR1362 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Carolina Herrera Good Girl Légère
Sestava

Se o vas govori, da imate več obrazov? Pokažite vse! Parfumska voda Carolina Herrera Good Girl Légère potrjuje, da ni razloga, da bi ostali le pri enem. Bodite takšni, kakršni želite biti. Bodite femme fatale podnevi in ponoči.

  • orientalska cvetlična dišava, primerna za čez dan in za večerne priložnosti
  • za samozavestne in pogumne ženske
  • lažja različica dišave Carolina Herrera Good Girl

Sestava dišave
Good Girl Légère bo prevzela vaše čute že s prvimi toni. V zgornjih notah boste začutili tone sočne mandarine, še preden bo nastopil čas za veličasten vstop sladkih akordov ylang-ylanga in jasmina. Za popolno harmonijo dišavne sestave bodo poskrbele esence karamele in semena tonkovca, ki sestavljajo bazne note te parfumske vode.

Zgodba dišave
Dišava Good Girl Légère se ni preobula niti v svoji lažji različici in ostaja v legendarni steklenički v obliki ženskega salonarja. Od povsem lakirane različice Good Girl se rahlo razlikuje le po prepletu barv.

Iz povsem prosojne konice na vrhu prehaja v temno modro. Simbolizira prehod dneva v noč ter dobrega v slabo. Zlata peta ostaja kot simbol moči nespremenjena in je stabilni del stekleničke linije Good Girl.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
mandarina
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pravi jasmin (arabski), ylang ylang
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
fižol tonka, karamel
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Carolina Herrera

„Čutim odgovornost za današnjo žensko – odgovornost, da bi se počutila prepričano vase, moderno in med vsemi ostalimi krasno.“ Besede venezuelske modne oblikovalke Caroline Herrere se odražajo v idejah blagovne znamke, ki ji je leta 1980 vdihnila življenje in ji dala svoje ime.

Pod vplivom mednarodne kulture in mode je Carolina Herrera izstopala po svojem izjemnem osebnem stilu od vsega začetka. S podporo Diane Vreeland, legendarne modne urednice revije Vogue, je svojo kolekcijo prvič predstavila v newyorškem Metropolitan Clubu in dočakala priznanje kritikov. Kmalu je oblačila Jacqueline in Caroline Kennedy, Lauro Bush, pozneje pa tudi Michelle Obama.

V svet dišav je blagovna znamka uspešno vstopila leta 1988 in predstavila prvi parfum Carolina Herrera. Pozneje sta javnost osupnili predvsem kolekcija Carolina Herrera 212, ki s svojim poimenovanjem spominja na ljubljeni Manhattan, ali dvojica ženske in moške dišave Carolina Herrera Good Girl in Bad Boy. Tudi te dišave, tako kot nadaljnji parfumi in cela blagovna znamka, predstavljajo luksuz, eleganco in brezčasnost.

Recenzija Carolina Herrera Good Girl Légère