Catrice 18H Colour & Contour

svinčnik za oči s šilčkom

Catrice 18H Colour & Contour svinčnik za oči s šilčkom
Catrice 18H Colour & Contour svinčnik za oči s šilčkom
odtenek 010 Me, My Black and I 0,3 g
2,90

Koda: CTE01684 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
četrtek 18. 7. 2019
Catrice 18H Colour & Contour
odtenek 010 Me, My Black and I 0,3 g | 2,90

Opis izdelka Catrice 18H Colour & Contour

S svinčnikom za oči Catrice 18H Colour & Contour boste igrivo ustvarili natančno linijo za poudarjen pogled. Zaradi praktičnega šilčka, skritega v konici svinčnika, je idealen tudi za potovanje!

Lastnosti:

  • tvori natančne konture oči
  • ima dolgotrajen učinek do 18 ur
  • mehka tekstura in intenzivna nasičenost barve
  • vstavljen šilček

Navodilo za uporabo:
S svinčnikom povlecite črto po liniji trepalnic od notranjega kotička očesa proti zunanjemu.

Lastnosti

Vodoodporno
no

O blagovni znamki Catrice

Dekorativna kozmetika Catrice prevzame vsako žensko, ki rada uporablja ličila! Prvovrstni izdelki, luksuzne embalaže in zanimive cene – to je kozmetika Catrice, ki je navdihnjena z aktualnimi svetovnimi trendi na področju ličenja! Zahvaljujoč široki izbiri odtenkov si lahko pričarate tako ekstravagantno ličenje kot klasičen stil. Filozofija blagovne znamke je poudarjati neodvisnost, raznolikost in pestrost, kar si lahko privošči vsaka ženska!

Blagovna znamka Catrice je tudi zelo priljubljena zaradi svojih ekskluzivnih limitiranih serij, ki so narejene v skladu z aktualnim stilom, ki ga predstavljajo na modnih revijah. Z blagovno znamko Catrice lahko nenehno odkrivate in poskušate nekaj novega! Vsi izdelki Catrice imajo izredno kakovostno sestavo, ki je hkrati inovativna. Dekorativna kozmetika Catrice je redno nadzorovana in dermatološko odobrena. Izdelki Catrice niso testirani na živalih, kar velja tudi za posamezne sestavine, ki jih uporabljajo za njihovo izdelavo.