Catrice Art Couleurs

prazna paleta za senčila/rdečila

Catrice Art Couleurs prazna paleta za senčila/rdečila

Koda: CTE01664 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Catrice Art Couleurs

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike Catrice Art Couleurs

Posodica za dekorativno kozmetiko Catrice Art Couleurs nudi prostor za lastno razporeditev priljubljenih ličil. Najboljše kose boste tako imeli vedno pri sebi.

Lastnosti:

  • ima možnost velike raznolikosti in kombiniranja
  • lahko jo večkrat napolnite
  • posodica je idealna za potovanja in torbico
  • posamezna polnila je treba kupiti ločeno
  • sestavni del je ogledalce

Navodilo za uporabo:
Izbrana polnila vstavite v paleto in jih uredite po svoji želji.

O blagovni znamki Catrice

Dekorativna kozmetika Catrice prevzame vsako žensko, ki rada uporablja ličila! Prvovrstni izdelki, luksuzne embalaže in zanimive cene – to je kozmetika Catrice, ki je navdihnjena z aktualnimi svetovnimi trendi na področju ličenja! Zahvaljujoč široki izbiri odtenkov si lahko pričarate tako ekstravagantno ličenje kot klasičen stil. Filozofija blagovne znamke je poudarjati neodvisnost, raznolikost in pestrost, kar si lahko privošči vsaka ženska!

Blagovna znamka Catrice je tudi zelo priljubljena zaradi svojih ekskluzivnih limitiranih serij, ki so narejene v skladu z aktualnim stilom, ki ga predstavljajo na modnih revijah. Z blagovno znamko Catrice lahko nenehno odkrivate in poskušate nekaj novega! Vsi izdelki Catrice imajo izredno kakovostno sestavo, ki je hkrati inovativna. Dekorativna kozmetika Catrice je redno nadzorovana in dermatološko odobrena. Izdelki Catrice niso testirani na živalih, kar velja tudi za posamezne sestavine, ki jih uporabljajo za njihovo izdelavo.