CatriceClean ID High Cover Luminous Matt prekrivni tekoči puder z mat učinkom

Catrice Clean ID High Cover Luminous Matt prekrivni tekoči puder z mat učinkom
Catrice Clean ID High Cover Luminous Matt prekrivni tekoči puder z mat učinkom
odtenek 010 Neutral Sand 30 ml
7,99

Koda: CTE03275 | Na zalogi
1
DPD
sreda 22. 9. 2021

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Tip kože
občutljiva, za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Visoka
Zaščita pred soncem
brez SPF
Odtenek tekočega pudra
medium

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice Clean ID High Cover Luminous Matt