Catrice Clean ID hranilno olje za ustnice

Catrice Clean ID hranilno olje za ustnice
Catrice Clean ID hranilno olje za ustnice
2 ml

  Koda: CTE02972 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

  Opis Catrice Clean ID
  Lastnosti

  Sijaj za ustnice Catrice Clean ID vašim ustnica zagotavlja čudovit videz.

  Lastnosti:

  • vlaži in mehča ustnice
  • ustnicam daje polno barvo
  • brezbarven odtenek

  Navodilo za uporabo:
  Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.

  Lastnosti

  Učinek
  prehrana
  Učinek
  sijajen

  O blagovni znamki Catrice

  Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

  Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

  Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

  Recenzija Catrice Clean ID