Catrice Couture Single umetne trepalnice

Catrice Couture  Single umetne trepalnice
Catrice Couture  Single umetne trepalnice
umetne trepalnice
4,25

Koda: CTE1175 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Catrice Couture Single

Izdelek Catrice Couture Single bo poudaril vaš videz in lepoto oči.

Lastnosti:

  • deluje naravno
  • zgosti in dopolni manjkajoče trepalnice
  • hiter in enostaven nanos
  • optično poveča oči in jim daje globok pogled

Sestava:

  • lepilo ni priloženo

Navodilo za uporabo:
Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic. Za varno uporabo ne pritiskajte preveč, da ne pride do poškodbe kože.

Popolna sestava

(KLEBER/GLUE): 2-ETHYLHEXYL ACRYLATE, AQUA (WATER), METHYL METHACRYLATE, ETHYL ACRYLATE, METHACRYLIC ACID. Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice Couture Single