Catrice Highlighting Eyeshadow

posvetlitvena senčila za oči

Catrice Highlighting Eyeshadow posvetlitvena senčila za oči
Catrice Highlighting Eyeshadow posvetlitvena senčila za oči
odtenek 010 Highlight To Hell 2 g
3,50

Koda: CTE01672 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Catrice Highlighting Eyeshadow
odtenek 010 Highlight To Hell 2 g | 3,50

Opis kozmetike Catrice Highlighting Eyeshadow

Senčila za oči Catrice Highlighting Eyeshadow omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • bleščeč učinek
  • odtenki se enostavno kombinirajo
  • ima dolgotrajen učinek

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

O blagovni znamki Catrice

Dekorativna kozmetika Catrice prevzame vsako žensko, ki rada uporablja ličila! Prvovrstni izdelki, luksuzne embalaže in zanimive cene – to je kozmetika Catrice, ki je navdihnjena z aktualnimi svetovnimi trendi na področju ličenja! Zahvaljujoč široki izbiri odtenkov si lahko pričarate tako ekstravagantno ličenje kot klasičen stil. Filozofija blagovne znamke je poudarjati neodvisnost, raznolikost in pestrost, kar si lahko privošči vsaka ženska!

Blagovna znamka Catrice je tudi zelo priljubljena zaradi svojih ekskluzivnih limitiranih serij, ki so narejene v skladu z aktualnim stilom, ki ga predstavljajo na modnih revijah. Z blagovno znamko Catrice lahko nenehno odkrivate in poskušate nekaj novega! Vsi izdelki Catrice imajo izredno kakovostno sestavo, ki je hkrati inovativna. Dekorativna kozmetika Catrice je redno nadzorovana in dermatološko odobrena. Izdelki Catrice niso testirani na živalih, kar velja tudi za posamezne sestavine, ki jih uporabljajo za njihovo izdelavo.