Catrice Lash Couture 3D umetne trepalnice

Catrice Lash Couture 3D umetne trepalnice
Catrice Lash Couture 3D umetne trepalnice
CO2 0
4,30

  • Catrice Lash Couture 3D umetne trepalnice
  • Catrice Lash Couture 3D umetne trepalnice
  • Catrice Lash Couture 3D umetne trepalnice
Koda: CTE03365 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Catrice Lash Couture 3D

Ni treba, da so prelepo dolge in izrazite trepalnice samo sanje. Umetne trepalnice Catrice Lash Couture 3D vam zagotovijo dramatičen in zapeljiv pogled. Uživajte v največji možni dolžini in volumnu, kadarkoli boste želeli.

Lastnosti:

  • ustvarjajo dramatičen pogled
  • delujejo zelo naravno
  • trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše
  • so zelo lahke in jih na očesu skoraj ni čutiti

Navodilo za uporabo:
Umetne trepalnice lahko najprej skrajšate glede na velikost svojih oči v želeno dolžino. Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam.

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice Lash Couture 3D