Catrice Lash Couture #instavolume lashes umetne trepalnice

Catrice Lash Couture #instavolume lashes umetne trepalnice
Catrice Lash Couture #instavolume lashes umetne trepalnice
+ lepilo 1 ml
4,25

Koda: CTE02032 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 9. 8. 2021

Opis Catrice Lash Couture #instavolume lashes

Izdelek Catrice Lash Couture #instavolume lashes bo poudaril vaš videz in lepoto oči.

Lastnosti:

  • deluje naravno
  • primerno za večerne priložnosti in dnevno nošenje
  • hiter in enostaven nanos

Sestava:

  • umetne trepalnice

Navodilo za uporabo:
Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic.

Popolna sestava

ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, AQUA (WATER), PHENOXYETHANOL. Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice Lash Couture #instavolume lashes