Catrice Light Correcting

osnovni serum z nežnimi zlatimi bleščicami

Catrice Light Correcting osnovni serum z nežnimi zlatimi bleščicami
odtenek 010 Candlelight 14 ml
4,90

Koda: CTE01652 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Catrice Light Correcting
odtenek 010 Candlelight 14 ml | 4,90

Opis kozmetike Catrice Light Correcting

Podlaga za make up Catrice Light Correcting popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • popolno osvetljuje obraz
  • povečuje odpornost ličenja
  • izboljšuje odtenek kože

Navodilo za uporabo:
Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Catrice

Dekorativna kozmetika Catrice prevzame vsako žensko, ki rada uporablja ličila! Prvovrstni izdelki, luksuzne embalaže in zanimive cene – to je kozmetika Catrice, ki je navdihnjena z aktualnimi svetovnimi trendi na področju ličenja! Zahvaljujoč široki izbiri odtenkov si lahko pričarate tako ekstravagantno ličenje kot klasičen stil. Filozofija blagovne znamke je poudarjati neodvisnost, raznolikost in pestrost, kar si lahko privošči vsaka ženska!

Blagovna znamka Catrice je tudi zelo priljubljena zaradi svojih ekskluzivnih limitiranih serij, ki so narejene v skladu z aktualnim stilom, ki ga predstavljajo na modnih revijah. Z blagovno znamko Catrice lahko nenehno odkrivate in poskušate nekaj novega! Vsi izdelki Catrice imajo izredno kakovostno sestavo, ki je hkrati inovativna. Dekorativna kozmetika Catrice je redno nadzorovana in dermatološko odobrena. Izdelki Catrice niso testirani na živalih, kar velja tudi za posamezne sestavine, ki jih uporabljajo za njihovo izdelavo.