Catrice Luxchrome

podlak in nadlak za nohte

Catrice Luxchrome podlak in nadlak za nohte
Catrice Luxchrome podlak in nadlak za nohte
Catrice Luxchrome podlak in nadlak za nohte
10 ml
3,50

Koda: CTE01635 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 21. 2. 2019
Catrice Luxchrome
10 ml | 3,50

Opis kozmetike Catrice Luxchrome

Lak za nohte Catrice Luxchrome vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte.

Lastnosti:

  • udobno se nanaša
  • ohranja zdrave in lepe nohte
  • okrepi in učvrsti nohte

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak. Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.

O blagovni znamki Catrice

Dekorativna kozmetika Catrice prevzame vsako žensko, ki rada uporablja ličila! Prvovrstni izdelki, luksuzne embalaže in zanimive cene – to je kozmetika Catrice, ki je navdihnjena z aktualnimi svetovnimi trendi na področju ličenja! Zahvaljujoč široki izbiri odtenkov si lahko pričarate tako ekstravagantno ličenje kot klasičen stil. Filozofija blagovne znamke je poudarjati neodvisnost, raznolikost in pestrost, kar si lahko privošči vsaka ženska!

Blagovna znamka Catrice je tudi zelo priljubljena zaradi svojih ekskluzivnih limitiranih serij, ki so narejene v skladu z aktualnim stilom, ki ga predstavljajo na modnih revijah. Z blagovno znamko Catrice lahko nenehno odkrivate in poskušate nekaj novega! Vsi izdelki Catrice imajo izredno kakovostno sestavo, ki je hkrati inovativna. Dekorativna kozmetika Catrice je redno nadzorovana in dermatološko odobrena. Izdelki Catrice niso testirani na živalih, kar velja tudi za posamezne sestavine, ki jih uporabljajo za njihovo izdelavo.

free delivery