Catrice Matt Pro Ink Non-Transferdolgoobstojna tekoča mat šminka

3×
Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer dolgoobstojna tekoča mat šminka
Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer dolgoobstojna tekoča mat šminka

Opis izdelka Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer
Lastnosti

Šminka Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • mat učinek
  • enostavno se nanaša
  • visoka pigmentacija
  • dolgotrajen učinek
  • kovinski učinek

Sestava:

  • veganski izdelek

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

Lastnosti

Odtenek
roza, nude
Učinek
mat, dolgoobstojen

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer3