CatriceMatt Pro Ink Non-Transfer dolgoobstojna tekoča mat šminka

4×
Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer dolgoobstojna tekoča mat šminka
Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer dolgoobstojna tekoča mat šminka

Opis Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer
Lastnosti

Pozabite na razmazane šminke, ki puščajo odtise in jih je treba ves čas popravljati. Dolgoobstojna tekoča mat šminka Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer drži kot pribita, na ustnicah se ohrani do 12 ur in zaradi vsebnosti masla moringe ustnice tudi neguje.

Lastnosti:

  • ustnicam podari polno barvo z mat zaključnim videzom
  • na ustnicah se ohrani do 12 ur
  • enostavno se nanaša in se hitro suši
  • ne pušča madežev in se ne razmaže
  • neguje ustnice

Sestava:

  • veganski izdelek – ne vsebuje sestavin živalskega izvora
  • maslo moringe – neguje ustnice

Navodilo za uporabo:
S pomočjo aplikatorja šminko nanesite na ustnice in jo pustite, da se posuši.

Naš nasvet:
Ustnicam najprej privoščite piling, nato pa nanje nanesite vlažilni balzam. Tako bodo popolno pripravljene na nanos šminke.

Lastnosti

Odtenek
rdeč
Učinek
mat, dolgoobstojen

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer3