Catrice Mini HD Liquid Coverage dolgoobstojni matirajoči tekoči puder mini

Catrice Mini HD Liquid Coverage dolgoobstojni matirajoči tekoči puder mini
Catrice Mini HD Liquid Coverage dolgoobstojni matirajoči tekoči puder mini

Opis Catrice Mini HD Liquid Coverage
Lastnosti

Močno, a še vedno naravno prekrivanje? Izjemno učinkovit in dolgo obstojen make-up Catrice HD Liquid Coverage se takoj zlije s kožo in nosili ga boste kot svojo drugo kožo. Popolno prekrivanje brez občutka obremenitve do 24 ur – za lepo in matirano kožo, ki je pripravljena za poziranje pred kamero.

Lastnosti:

  • odličen videz do 24 ur
  • visoka sposobnost prekrivanja z naravnim učinkom
  • matira kožo obraza in učinkovito prekrije njene pomanjkljivosti
  • zaradi posebno lahke, tekoče teksture kože ne obremenjuje

Sestava:

  • veganski izdelek

Kako nanašati:
Make-up HD Liquid Coverage nanesite s čopičem, aplikatorjem v obliki gobice ali prsta na obraz, vrat in dekolte ter razmažite.

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Tip kože
za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Visoka
Zaščita pred soncem
brez SPF
Učinek
vodoodpornost, mat
Odtenek tekočega pudra
light

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice Mini HD Liquid Coverage