Catrice Oil-Control Matt matirajoče pršilo za fiksiranje make-upa

Catrice Oil-Control Matt matirajoče pršilo za fiksiranje make-upa
Catrice Oil-Control Matt matirajoče pršilo za fiksiranje make-upa
4,90

Koda: CTE03314 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Catrice Oil-Control Matt

Izdelek za utrditev ličenja Catrice Oil-Control Matt je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah.

Lastnosti:

  • dolgotrajna utrditev make upa
  • vpija maščobo na površini kože
  • zagotavlja brezhiben videz

Sestava:

  • veganski izdelek

Navodilo za uporabo:
Nanašajte puder na obraz s čopičem ali gobico za mat videz kože in dolgotrajno utrditev.

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice Oil-Control Matt