Catrice Power Gel 2 in1

podlak in nadlak za nohte

Catrice Power Gel 2 in1 podlak in nadlak za nohte
10,5 ml
3,50

Koda: CTE01634 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
Catrice Power Gel 2 in1
10,5 ml | 3,50

Opis kozmetike Catrice Power Gel 2 in1

Lak za nohte Catrice Power Gel 2 in1 vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte.

Lastnosti:

  • okrepi in učvrsti nohte
  • udobno se nanaša
  • ima dolgotrajen učinek
  • ohranja zdrave in lepe nohte

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak. Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.

O blagovni znamki Catrice

Dekorativna kozmetika Catrice prevzame vsako žensko, ki rada uporablja ličila! Prvovrstni izdelki, luksuzne embalaže in zanimive cene – to je kozmetika Catrice, ki je navdihnjena z aktualnimi svetovnimi trendi na področju ličenja! Zahvaljujoč široki izbiri odtenkov si lahko pričarate tako ekstravagantno ličenje kot klasičen stil. Filozofija blagovne znamke je poudarjati neodvisnost, raznolikost in pestrost, kar si lahko privošči vsaka ženska!

Blagovna znamka Catrice je tudi zelo priljubljena zaradi svojih ekskluzivnih limitiranih serij, ki so narejene v skladu z aktualnim stilom, ki ga predstavljajo na modnih revijah. Z blagovno znamko Catrice lahko nenehno odkrivate in poskušate nekaj novega! Vsi izdelki Catrice imajo izredno kakovostno sestavo, ki je hkrati inovativna. Dekorativna kozmetika Catrice je redno nadzorovana in dermatološko odobrena. Izdelki Catrice niso testirani na živalih, kar velja tudi za posamezne sestavine, ki jih uporabljajo za njihovo izdelavo.