Catrice Professional Brow Palette paleta za ličenje obrvi

Catrice Professional Brow Palette paleta za ličenje obrvi
Catrice Professional Brow Palette paleta za ličenje obrvi
odtenek 020 Medium to Dark 5.5 g

  • Catrice Professional Brow Palette paleta za ličenje obrvi
  • Catrice Professional Brow Palette paleta za ličenje obrvi
Koda: CTE02958 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Catrice Professional Brow Palette

Paleta za ličenje obrvi Catrice Professional Brow Palette vam bo pomagala doseči videz urejenih, gladkih in natančnih obrvi.

Lastnosti:

  • popolno poudarja obrvi
  • zagotavlja barvo, obliko in utrditev
  • vosek za obrvi
  • pudrasta tekstura

Sestava:

  • ogledalce

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča ali aplikatorja oblikujte in obarvajte obrvi, da dosežete idealne barve in oblike.

O blagovni znamki Catrice

Vedno trendi, kakovostna in cenovno dostopna. Takšna je kozmetika Catrice, ki nikoli ne izpusti nobenega lepotnega trenda. Lahko ste prepričani, da z izdelki Catrice z lahkoto pričarate videz kot s svetovnih modnih revij.  

Za blagovno znamko Catrice stoji Christina Oster-Daum, dama, ki je imela jasno vizijo. To je bila kakovostna kozmetika, ki si jo bo lahko dovolila zares vsaka ženska. Zato ker si vsaka od nas zasluži počutiti se lepa. In tako so leta 2004 luč sveta ugledali prvi tekoči puder Catrice, maskara Catrice, puder Catrice in drugi izdelki, nepogrešljivi za brezhibno ličenje. 

Za kozmetiko Catrice je najpomembnejša tako prvovrstna kakovost kot spremljanje najnovejših trendov iz sveta lepote. Med top izdelke te nemške blagovne znamke spadajo visoko prekrivni in obenem naravni tekoči puder Catrice HD Liquid Coverage, korektor Catrice Liquid Camouflage, ki zakrije vse nepopolnosti, pa tudi matirajoči puder Catrice All Matt Plus. Omembe vredni so tudi rahlo obarvana podlaga Catrice 1 Minute Face Perfector, priljubljen lak za nohte Catrice More Than Nude ali šminka Catrice v najrazličnejših odtenkih.

Recenzija Catrice Professional Brow Palette