Catrice Stylist

svinčnik za obrvi s krtačko

3×
Catrice Stylist svinčnik za obrvi s krtačko
Catrice Stylist svinčnik za obrvi s krtačko
odtenek 030 Brow-n-eyed Peas 1,6 g
2,59

Koda: CTE1143 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Catrice Stylist
odtenek 030 Brow-n-eyed Peas 1,6 g | 2,59

Opis izdelka Catrice Stylist

Svinčnik za obrvi Catrice Stylist vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi.

Lastnosti:

  • obarva premalo izrazite obrvi
  • takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi
  • vključno s praktično krtačko
  • ustvarja naraven učinek
  • obrvem daje volumen in obliko

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven. S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.

Lastnosti

Barva
rjava
Vodoodporno
no

O blagovni znamki Catrice

Dekorativna kozmetika Catrice prevzame vsako žensko, ki rada uporablja ličila! Prvovrstni izdelki, luksuzne embalaže in zanimive cene – to je kozmetika Catrice, ki je navdihnjena z aktualnimi svetovnimi trendi na področju ličenja! Zahvaljujoč široki izbiri odtenkov si lahko pričarate tako ekstravagantno ličenje kot klasičen stil. Filozofija blagovne znamke je poudarjati neodvisnost, raznolikost in pestrost, kar si lahko privošči vsaka ženska!

Blagovna znamka Catrice je tudi zelo priljubljena zaradi svojih ekskluzivnih limitiranih serij, ki so narejene v skladu z aktualnim stilom, ki ga predstavljajo na modnih revijah. Z blagovno znamko Catrice lahko nenehno odkrivate in poskušate nekaj novega! Vsi izdelki Catrice imajo izredno kakovostno sestavo, ki je hkrati inovativna. Dekorativna kozmetika Catrice je redno nadzorovana in dermatološko odobrena. Izdelki Catrice niso testirani na živalih, kar velja tudi za posamezne sestavine, ki jih uporabljajo za njihovo izdelavo.