Caudalie Beauty Elixirlepotni eliksir za sijoč videz

4×
Caudalie Beauty Elixir lepotni eliksir za sijoč videz
Caudalie Beauty Elixir lepotni eliksir za sijoč videz
30 ml
12,90

Koda: CAU1051 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Caudalie Beauty Elixir lepotni eliksir za sijoč videz
| 1 kos | 12,90
DPD
torek 24. 9. 2019

Opis izdelka Caudalie Beauty Elixir

Osvežilno pršilo za obraz Caudalie Beauty Elixir bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje.

Lastnosti:

  • koži daje prožnost
  • osvežuje in osvetljuje
  • koži vrača zdrav in mladosten videz
  • make up bo trajal dlje

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan.

Lastnosti

Aktivne snovi
vitamin E
Učinek
lifting in učvrstitev, osvetljevanje

O blagovni znamki Caudalie

Francoska naravna kozmetika Caudalie predstavlja unikatno združitev napredne znanosti in čiste narave francoskih vinogradov. Ključna sestavina vseh izdelkov kozmetike Caudalie je namreč olje semen grozdja, ki je zahvaljujoč visoki vsebnosti polifenolov najmočnejši antioksidant rastlinskega sveta. Ideja za to izjemno in visoko učinkovito kozmetiko se je rodila leta 1993 v francoskem Bordeaux pri trgatvi grozdja, kjer sta se prihodnja ustanovitelja blagovne znamke, zakonca Mathilde in Bertrand Thomas, srečala s profesorjem Josephom Vercauterom, ki je z njima delil svoja znanstvena odkritja o vinu. Dve leti kasneje je bilo ustanovljeno podjetje Caudalie, ki je začelo izdelovati visokoko kakovostne kozmetične proizvode proti staranju kože, ki izkoriščajo prav unikatne lastnosti olja semen grozdja. Poleg pripravkov za nego kože ali telesa ponuja blagovna znamka Caudalie tudi izdelke za sončenje, lasno kozmetiko, dekorativno kozmetiko ali edinstveno serijo parfumov. Zasnova blagovne znamke Caudalie temelji na prijaznosti do narave in ekologiji. Izdelki Caudalie ne vsebujejo parabenov niti mineralnih olj in blagovna znamka se aktivno udeležuje različnih ekoloških projektov. Samoumevno je tudi to, da izdelki Caudalie niso testirani na živalih.

Recenzija Caudalie Beauty Elixir