Chanel Allure Homme

balzam za po britju za moške 100 ml

Chanel Allure Homme balzam za po britju za moške 100 ml
Chanel Allure Homme balzam za po britju za moške 100 ml
balzam za po britju za moške 100 ml
46,00

Koda: CHA0030 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 21. 8. 2019
Chanel Allure Homme
balzam za po britju za moške 100 ml | 46,00

Opis parfuma Chanel Allure Homme

Balzam za po britju za moške Chanel Allure Homme odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Ne samo, da lepo pomiri razdraženo kožo po britju, ampak je koža tudi nežna, sveža in dišeča.

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Recenzija Chanel Allure Homme

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!