Chanel Allure Homme Sportdeo-stik za moške

Chanel Allure Homme Sport deo-stik za moške
Chanel Allure Homme Sport deo-stik za moške
75 ml
33,00

Koda: CHA0044 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1

Dodano v košarico

Chanel Allure Homme Sport deo-stik za moške
| 1 kos | 33,00
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Chanel Allure Homme Sport

Odišavljen deo stick Chanel Allure Homme Sport odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Trd dezodorant učinkovito preprečuje neprijetno potenje, neguje občutljivo kožo pod pazduho in jo hkrati odišavi za dalj časa.

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Recenzija Chanel Allure Homme Sport

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!