Chanel Allure Homme Sport

toaletna voda za moške 3 x 20 ml (1x polnilna + 2x polnilo)

Chanel Allure Homme Sport toaletna voda za moške 3 x 20 ml (1x  polnilna + 2x polnilo)
Chanel Allure Homme Sport toaletna voda za moške 3 x 20 ml (1x  polnilna + 2x polnilo)
Chanel Allure Homme Sport toaletna voda za moške 3 x 20 ml (1x  polnilna + 2x polnilo)
Brezplačna dostava
3 x 20 ml
100,90

Koda: CHA0039 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 28. 9. 2018
Chanel Allure Homme Sport
3 x 20 ml | 100,90

Opis parfuma Chanel Allure Homme Sport

Chanel Allure Homme Sport je čutna dišava za privlačne in športne moške, ki izžarevajo energijo in občutek za fair play ob vsakem času in v vseh situacijah.

Parfum Chanel Allure Homme Sport je sveža kompozicija, ki se odpira z mandarino, vetiverjem in nerolijem. V začinjenem srcu se skriva fižol tonka, mandelj, črni madagaskarski poper. Dišava Chanel Allure Homme Sport vsebuje cedro, ki se prepleta z ambro in mošusom.

Chanel Allure Homme Sport je moška dišava za aktivne moške, ki uživajo vsak trenutek svojega življenja. Allure Homme Sport pomaga vsakemu športniku, da bi se po vadbi počutli odlično.

Sestava

Bazne note
cedra, neroli, poper
Srčne note
beli mošus, elemi, fižol tonka, jantar, vanilija, vetiver
Zgornje note
aldehidi, mandarina, morske note, pomaranča
Vrsta dišave
lesne, začimbne

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Menu