Chanel Beauté des Cilshranilna podlaga za trepalnice

Chanel Beauté des Cils hranilna podlaga za trepalnice
Chanel Beauté des Cils hranilna podlaga za trepalnice
6 g

Koda: CHA1924 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Chanel Beauté des Cils
LastnostiOpis:

Hranilna podlaga za trepalnice Chanel Beauté Des Cils je posebni kozmetični pripravek, ki vašim trepalnicam doda moč in presenetljivo dolgo rast. Trepalnice popolnoma nahrani in jim doda potrebne hranilne snovi. Nanaša se na trepalnice podobno kot maskara, trepalnice odlično priviha in jim doda bogat volumen in nepremagljivo dolžino. Njena brezbarvna tekstura se dobro nanaša in trepalnicam takoj dodaaj obliko in sijaj.

Podlaga za trepalnice Chanel Beauté Des Cils pripravi vaše trepalnice za nanos maskare, ki njihov videz še poudari in na splošno izpopolni. Vaše oči bodo odlično sijali in vi se lahko ponašate z zapeljivim pogledom, ki ga moški ne bodo spregledali. Prijetna tekstura trepalnicam doda hidracijo, prehrano in zaščito proti zunanjim škodljivim vplivom. Privoščite si edinstven pripravek, ki okrepi in podaljša vaše trepalnice!

Učinki:

  • trepalnice hrani in podaljša
  • trepalnicam dodaja moč in potrebne hranilne snovi
  • trepalnice pripravi za nanos maskare
  • dodaja hidracijo, obliko in sijaj
  • trepalnice ščiti proti škodljivim zunanjim vplivom

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na trepalnice vsako jutro pred uporabo maskare ali za noč kot vlažilno kuro.

Lastnosti

Vrsta maskare
podaljševalna, ostaloOstalo
Barva
bela

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Recenzija Chanel Beauté des Cils