Chanel Bleu de Chanel

gel za prhanje za moške 200 ml

Chanel Bleu de Chanel gel za prhanje za moške 200 ml
Chanel Bleu de Chanel gel za prhanje za moške 200 ml
gel za prhanje za moške 200 ml
45,10

Koda: CHA0448 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Chanel Bleu de Chanel
gel za prhanje za moške 200 ml | 45,10

Opis parfuma Chanel Bleu de Chanel

Gel za prhanje Chanel Bleu de Chanel odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Recenzija Chanel Bleu de Chanel

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!